14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του iPadOS 16 έως τον Οκτώβριο

    Η Apple σχεδιάζει να καθυστερήσει την κυκλοφορία του iPadOS 16 μέχρι τον Οκτώβριο, πράγμα που σημαίνει ότι το λογισμικό για το iPad δεν θα κυκλοφορήσει μαζί με το iOS 16 τον Σεπτέμβριο, όπως συμβαίνει συνήθως, αναφέρει το Bloomberg.

    Η Apple έχει αναπτύξει μια νέα δυνατότητα πολλαπλών εργασιών για το ‌iPad‌ που ονομάζεται Stage Manager, με την επιλογή που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια εμπειρία πολλαπλών εργασιών που μοιάζει με Mac. Η καθυστερημένη κυκλοφορία του iPadOS 16 λέγεται ότι οφείλεται εν μέρει στην εφαρμογή του Stage Manager, καθώς η Apple εξακολουθεί να επιλύει σφάλματα. Μια καθυστερημένη κυκλοφορία θα επιτρέψει στην Apple να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην ολοκλήρωση του iOS 16 και, στη συνέχεια, η εταιρεία θα μπορεί να στραφεί στην εργασία πάνω στο iPadOS 16.

    Το Stage Manager περιορίζεται στα μοντέλα M1 iPad Pro και iPad Air και δεν είναι διαθέσιμο σε παλαιότερα iPad, γεγονός που έχει προκαλέσει κάποια διαμάχη και αντιδράσεις από την πλευρά των χρηστών. Η Apple υποστηρίζει ότι δεν είναι δυνατό να προσφέρει μια αποδεκτή εμπειρία πολλαπλών εργασιών σε παλαιότερα iPad, εξ ου και ο περιορισμός αυτός.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.