14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το Apple TV+ στοχεύει στην επιτυχία της Pixar με την κυκλοφορία της πρώτης μεγάλης ταινίας κινουμένων σχεδίων “Luck”

    Η Apple έκανε πρεμιέρα σήμερα το Luck, την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της που κυκλοφόρησε ως μέρος μιας αποκλειστικής συμφωνίας με τη Skydance Animation. Η πολυετής συμφωνία θα κάνει τη Skydance να παράγει τρισδιάστατες ταινίες κινουμένων σχεδίων και τηλεοπτικές εκπομπές αποκλειστικά για το Apple TV+.

    Η Skydance διευθύνεται από τον μακροχρόνιο βετεράνο της Pixar, John Lasseter (ο οποίος έφυγε από την εταιρεία πριν από μερικά χρόνια μετά από περιστατικά επαγγελματικής ανάρμοστης συμπεριφοράς) και έχει φέρει πολλούς υψηλού προφίλ παραγωγούς της Pixar μαζί στην νέα αυτή εταιρεία, καθώς προσπαθούν να αναδημιουργήσουν τις φόρμουλες της Pixar ανεξάρτητα από την Disney.

    Η ταινία βασίζεται στον χαρακτήρα της Sam Greenfield, η οποία είναι το πιο άτυχο άτομο στον κόσμο. Ανακαλύπτει μια μυστική Χώρα της Τύχης, όπου μαγικά πλάσματα κατασκευάζουν καλή τύχη για να αντιμετωπίσουν τον υπόκοσμο της γενιάς της κακής τύχης. Η μυθική αλαζονεία της βιομηχανίας σίγουρα μοιράζεται κάποιο γνώριμο DNA με την ταινία της Pixar Monsters Inc.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.