15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Sasmung εξαγόρασε τον ανταγωνιστή του Apple Pay LoopPay

    looppay-samsung

    Η Samsung ανακοίνωσε την Τετάρτη πως θα προβεί στην εξαγορά του ανταγωνιστή του Apple Pay και συγκεκριμένα του LoopPay σε μια προσπάθεια της να χτυπήσει την Apple και στην νέα mobile υπηρεσία πληρωμών της.

    Το LoopPay είναι μια παρόμοια υπηρεσία με αυτή της Apple και προσφέρει ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι που επιτρέπει ασύρματες πληρωμές σε ήδη υπάρχον μηχανήματα.

    Ως μέρος της εξαγοράς οι δύο ιδρυτές της LoopPay Will Graylin και George Wallner θα δουλέψουν πολύ στενά με το mobile τμήμα του Κορεατικού κολοσσού. Το χρηματικό ύψος αυτής της εξαγοράς δεν έγινε γνωστό.

    Σε θέματα συμβατότητας του LoopPay οι ιδρυτές του αναφέρουν πως είναι ήδη διαθέσιμο στο 90% των καταστημάτων της Αμερικής.

    “Η εν λόγω εξαγορά επιταχύνει το όραμα μας να οδηγούμε την καινοτομία στις mobile αγορές. Ο στόχος μας ήταν πάντα να δημιουργήσουμε το πιο έξυπνο, ασφαλές και φιλικό προς τον χρήστη mobile πορτοφόλι και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να καλωσορίσουμε το LoopPay σε αυτό τον στόχο.” ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος τoυ mobile τμήματος της Samsung.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles