14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Polaroid παρουσίασε ένα tablet, mobile printer, και μια νέα Wi-Fi camera

    Polaroid-SocialMatic-Camera-image-002

    02.09_03h59m51s_003_

    Η Polaroid είναι μια από τις πιο γνωστές μάρκες ηλεκτρονικών παγκοσμίως και έτσι το CES 2015 ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να μας παρουσιάσει τις καινούργιες της καινοτομίες.

    Μέσα από τις πολλές ανακοινώσεις τις αυτό που θα τραβήξει σίγουρα τα βλέμματα των Apple χρηστών ήταν ο νέος mobile εκτυπωτής της, μια social camera και wifi camera που όλα συνδέοντια με τα iPhones και iPads.

    Πέρα από τα παραπάνω είχαμε και την ανακοίνωση ενός tablet με Android λειτουργικό αλλά και πολλά ακόμη.

    Polaroid iZone camera

    Πρόκειται για μια πολύ compact WiFi camera με ενσωματωμένο flash και με 8x optical ζουμ, 18-megapixel ανάλυση καθώς και δυνατότητες NFC για σύνδεση με iOS και Android συσκευές.

    Polaroid Socialmatic camera

    Polaroid-SocialMatic-Camera-image-003

    Άμεσα διαθέσιμη πρόκειται για μια ψηφιακή camera με έναν vintage σχεδιασμό ο οποίος μάλιστα σας επιτρέπει να κάνετε εκτύπωση αλλά και κοινοποίηση των φωτογραφιών σας. Στην καρδία της χτυπάει το Android. Στα άλλα χαρακτηριστικά συναντούμε έναν 14 – megapixel αισθητήρα εμπρόσθιο και έναν αντίστοιχο 2 – megapixel στο οπίσθιο μέρος, LED φλας, μια 4.5 ιντσών οθόνη αφής καθώς και λογισμικό που σας επιτρέπει να προσθέσετε κείμενο και άλλα εφέ στις λήψεις σας. Οι φωτογραφίες μπορούν να αποθηκευτούν σε μια Micro SD κάρτα ή στα 4 GB εσωτερικής μνήμης της συσκευής.

    Η camera σας επιτρέπει να εκτυπώνεται σε λιγότερο από ένα λεπτό τις φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας την ink-free Zero Ink Printing τεχνολογία. Επίσης υπάρχει ενσωματωμένο WiFi για να κοινοποιείτε άμεσα τις φωτογραφίες σας στα κοινωνικά σας δίκτυα ή σε άλλες συσκευές μέσω Bluetooth.

    H κάμερα είναι διαθέσιμη προς $300.

    Polaroid Zip Mobile Printer

    Polaroid-Zip-Mobile-Printer-image-001

    Ακόμη μια πολύ compact συσκευή που αυτή την φορά είναι ένας mobile εκτυπωτής ο οποίος συνδέεται ασύρματα με οποιοδήποτε smartphone ή tablet μέσω Bluetooth ή NFC. Έρχεται με μια εφαρμογή τόσο για το iOS όσο και το Android με την ικανότητα εκτύπωσης 2χ3 ιντσών φωτογραφίες.

    Η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε επεξεργασία των φωτογραφιών σας πριν τις εκτυπώσετε χρησιμοποιώντας και εδώ την ink-free Zero Ink Printing τεχνολογία

    Αυτός ο πολύ χρηστικός εκτυπωτής θα γίνει διαθέσιμος την άνοιξη προς $130.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles