19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Microsoft επιβεβαιώνει πως η Cortana έρχεται στο iOS

    Cortana-teaser-004

    Η Microsoft επιβεβαίωσε πως η ψηφιακή βοηθό της Cortana, που είναι ήδη διαθέσιμη για Windows Phone στις Windows 10 mobile και desktop πλατφόρμες, θα γίνει διαθέσιμη τελικά φέτος και για το iPhone, iPad και iPod touch καθώς επίσης και στις Android συσκευές.

    Η εταιρεία επίσημα επιβεβαίωσε τα νέα σε δημοσίευμα της σήμερα επιβεβαιώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις φήμες που έκαναν την εμφάνιση τους τον Μάρτιο.

    “Θα επιτρέψουμε όλους τους Windows 10 χρήστες να χρησιμοποιήσουν το σύστημα της Cortana όχι μόνο στο Windows Phone τους αλλά και στο iPhone και στο Android ως μιας εφαρμογή που θα μπορεί να εγκαταστήσει ο χρήστης” αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

    Αν και όπως όλα δείχνουν λοιπόν η Apple θα επιτρέψει την είσοδο της Cortana στο App Store πάρα αυτά είναι σχεδόν βέβαιο πως η ψηφιακή βοηθός της Microsoft θα έχει αρκετούς περιορισμούς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η Microsoft.

    “Κάποια χαρακτηριστικά που χρειάζονται πρόσβαση στο σύστημα δεν θα είναι διαθέσιμα στο iOS και στο Android, όπως για παράδειγμα το “Hey Cortana” χαρακτηριστικό”

     Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles