23.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η JBL παρουσιάσε τα $100 χρωματιστά ασύρματα ακουστικά ως εναλλακτική των AirPods | CES 2020

    Όπως αναμενόταν στο φετινό CES 2020 έχουμε μια σειρά από νέα ασύρματα ακουστικά που έρχονται τα ανταγωνιστούν τα AirPods της Apple στην αγορά. Η JBL λοιπόν ανακοίνωσε μια νέα λύση στον χώρο με μάλιστα έναν ιδιαίτερο έντονο χρωματικό χαρακτήρα. Επίσης η τιμολόγηση τους είναι ιδιαίτερα επιθετική μιας και θα έχουν $100 κόστος ως βασική έκδοση.

    Η πρώτη λοιπόν νέα πρόταση της JBL ακούει στο όνομα TUNE 220TWS και η οποία ξεχωρίζει για την τιμή των $100 και τις χρωματικές επιλογές. Η JBL δίνει σε αυτά τα πλήρως ασύρματα ακουστικά 3 ώρες αυτονομίας με μια φόρτιση και μέχρι 16 ώρες με την θήκη φόρτισης τους. Αυτό που δεν έχουν είναι η υποστήριξη ψηφιακών βοηθών.

    Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται στο πολύ άμεσο μέλλον για αυτά.

    Η πιο αναβαθμισμένη έκδοση τους ακούει στο όνομα 300TWS και έρχονται με κάποια χαρακτηριστικά που δεν έχουν τα παραπάνω. Έτσι έχουμε IPX5 συμβατότητα για αντίσταση στο υγρό στοιχείο και υποστήριξη σε ψηφιακούς βοηθούς όπως η Google Assistant και η Amazon Alexa.

    Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτών είναι το JBL TalkThru mode που αυτόματα μειώνει τον ήχο κατά την διάρκεια μια συνομιλίας έτσι ώστε να ακούτε ευκολότερα τους φίλους σας. Το AmbientAware είναι ακόμη ένα χαρακτηριστικό που παρουσιάζει η JBL που επιτρέπει στα earbuds να ακούνε διάφορους ήχους στο παρασκήνιο όταν ενεργοποιηθεί. Αυτό είναι ιδιαίτερο σημαντικό όταν ο χρήστης κάνει κάποιες δραστηριότητες σε εξωτερικό χώρο όπως η ποδηλασία για παράδειγμα.

    Η τιμή των 300TWS θα είναι τα $150 και θα γίνουν διαθέσιμα τους επόμενους μήνες με περισσότερες πληροφορίες.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles