21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Harman Kardon επιστρέφει στην αγορά των ακουστικών μετά από 6 χρόνια για να ανταγωνιστεί τα AirPods της Apple

    H Harman Kardon είναι περισσότερο γνωστή στους καταναλωτές της Apple για τα ηχεία της που μάλιστα αποτελούν και μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να έχει κάποιος για εξωτερικά ηχεία στο Mac του. H εταιρεία όμως κατασκεύαζε και ακουστικά και πλέον επιστρέφει στην αγορά έτοιμη να ανταγωνιστεί τα AirPods της Apple.

    Όπως αναφέρει το Engadget έχουν περάσει 5 χρόνια από την στιγμή που η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα σετ ακουστικών.

    “Η Harman Kardon επιστρέφει στην αγορά των headphones μετά από 6 χρόνια απουσίας. Παρουσιάζει μια νέα ασύρματη σειρά ακουστικών earbuds που υπόσχονται κάποια πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό αλλά και με το ανάλογο κόστος. Η αυτονομία τους θα είναι 5 ώρες και μαζί με την θήκη φόρτισης θα φτάνει τις 15 ώρες. Ο χρήστης όμως θα έχει ένα ασύρματο σετ ακουστικών που θα έχει αντίσταση στο υγρό στοιχείο, γρήγορη φόρτιση, έλεγχο με την αφή και υποστηρίξη ψηφιακών βοηθών και in ear αναγνώριση με ένα κόστος στα $150”

    Η Harman Kardon επίσης θα κάνει την είσοδο της και στην αγορά over-ear ANC ακουστικών που κυριαρχούν αυτή την στιγμή τα Bose 700, Sony WH-1000XM3 και Bowers & Wilkins PX7 με κόστη στα $350 με $400. Η πρόταση της Harman θα είναι στα $250.

    It will also be the first since the company’s acquisition by Samsung in 2017.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles