19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple σχεδιάζει να παρουσιάσει τα νέα iPhones, iPads και Apple TV στις 9 Σεπτεμβρίου

    Tim-Cook-on-stage

    Η Apple σχεδιάζει το μεγάλο επόμενο media event της στις 9 Σεπτεμβρίου αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα του ο John Paczkowski της BuzzFeed. Ο δημοσιογράφος που είναι ένας από τους πιο αξιόπιστος του χώρου με πηγές μέσα στην ίδια την εταιρεία αναφέρει πως η Apple θα παρουσιάσει σε αυτό το event τα νέα iPhones, iPads και Apple TV.

    Σύμφωνα και με προηγούμενες φήμες ο Paczkowski αναφέρει πως τα νέα iPhones θα έχουν Force Touch οθόνες, βελτιωμένες και μάλιστα σημαντικά κάμερες και πολύ γρηγορότερους επεξεργαστές.

    Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αναφέρει πως η Apple θα χρησιμοποιήσει αυτό το event για να παρουσιάσει και νέα tablets μια κίνηση που συνήθως η Apple την κάνει τον Οκτώβριο. Ο δημοσιογράφος αναμένει νέα iPad Air αλλά και mini μοντέλα ενώ αφήνει τα πάντα ανοιχτά για το φημολογούμενο 12.9 ιντσών iPad Pro.

    Τέλος κλείνει το δημοσίευμα του αναφέροντας πως ένα νέο Apple TV θα κάνει την εμφάνιση του επί σκηνής επίσης. Οι προηγούμενες αναφορές κάνουν λόγο πως η Apple έχει σχεδιάσει μια πολύ λεπτότερη συσκευή και πιο ισχυρή επεξεργαστικά με υποστήριξη ενός νέου App Store αλλά και ενός εντελώς ανασχεδιασμένου χειριστήριου.

    Αν τα παραπάνω επαληθευτούν τότε θα πρέπει να αναμένουμε τα νέα iPhones να κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά προς το τέλος του ίδιου του μηνός με το επίσημο ντεμπούτο τους στην Αμερική στις 18 Σεπτεμβρίου όπως δηλαδή έγινε και πέρυσι.

    Apple is planning an event for Wednesday, September 9 to announce new products, according to BuzzFeed’s John Paczkowski. The well-connected reporter is hearing that the company will use the stage to unveil new iPhones, iPads and Apple TV.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles