17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple σε συνομιλίες με την Κινεζική BOE για την παραγωγή OLED οθονών

    iphone-8-touch-id-home

    Πριν την κυκλοφορία των νέων iPhone το Φθινόπωρο και μια νέα αναφορά σήμερα μας έρχεται από το Bloomberg που κάνει λόγο για τις συνομιλίες της Apple με την κινεζική εταιρεία BOE Technology ως πιθανή προμηθευτή για οθόνες για τις συσκευές της. Η BOE μπορεί να είναι η πρώτη εταιρεία έξω από την Ιαπωνία και Κορέα που θα παρέχει οθόνες για την Apple και πιο συγκεκριμένα εύκαμπτες OLED οθόνες.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Apple κάνει αναζήτηση για τις επόμενης γενιάς οθόνες για τα μελλοντικά της iPhone και η BOE έχει μπει σε αυτή την διαδικασία. Η Apple φέρετε να κάνει τεστ με την τεχνολογία OLED οθονών της BOE μιας και η πρώτη έχει θέματα ακόμη να βρει τον πάροχο OLED oθονών για το iPhone 8.

    Το άρθρο κάνει λόγο πως ακόμη και αν επιλεχθεί η BOE μάλλον δεν θα προλάβει να είναι πάροχος οθονών για το iPhone 8 φέτος αλλά για τα μελλοντικά iPhone από το 2018 και έπειτα.

    Η Apple αναμένεται να φέρει την ΟLED τεχνολογία σε τουλάχιστον ένα μοντέλο iPhone φέτος το οποίο θα είναι μάλλον το επετειακό iPhone 8. Οι αναφορές κάνουν λόγο για δυσκολίες της Apple αυτή την στιγμή στο να βρει τους κατάλληλους προμηθευτές που θα καλύψουν τις ανάγκες της.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles