15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Πως να απενεργοποιήσετε τον ήχο στα βίντεο του News Feed στο Facebook στο iPhone

    facebook-video-ads-1400

    Μέχρι και σήμερα στο News Feed του Facebook τα βίντεο έπαιζαν σιωπηλά και είχατε την επιλογή εσείς να ενεργοποιήσετε αν θέλατε το βίντεο.

    Το κοινωνικό δίκτυο όμως πρόσφατα άλλαξε αυτή την συμπεριφορά και έτσι τα βίντεο που πριν παρέμειναν σιωπηλά μέχρι εσείς να αποφασίσετε τα επίπεδα ήχου τώρα θα γίνονται αναπαραγωγή στο News Feed σας αυτόματα με ήχο, ο ήχος θα αυξομειώνεται καθώς θα κάνετε scroll εσείς στο News Feed σας.

    Στις παρακάτω οδηγίες θα σας δείξουμε μια κρυφή ρύθμιση που θα σας επιτρέψει με εύκολο τρόπο τα βίντεο αυτά να γίνονται αναπαραγωγή στο News Feed σας χωρίς ήχο και πάλι.

    1) Εκκινείτε την mobile Facebook εφαρμογή στην iOS συσκευή σας.

    2) Κάντε Tap στο εικονίδιο την κάτω δεξιά γωνία – μοιάζει με τρεις οριζόντιες γραμμές για να έχετε πρόσβαση στο μενού. Εν συνεχεία κάντε tap στο Settings στο κάτω μέρος της λίστας και μετά επιλέξτε Account Settings από το popup μενού.

    Facebook-App-Account-Settings

    3) Κάντε Tap στο Sounds.

    4) Ενεργοποιήστε ή Απενεργοποιήστε  το  “Videos in News Feed Start With Sound” για να επιτύχετε το κλείσιμο ή μη της αυτόματης αναπαραγωγή ήχου στα βίντεο στο News Feed

    Σημαντικό 

    Μπορεί να μην βρείτε ακόμη αυτή την επιλογή μιας και η αλλαγή αυτή θα έρθει σιγά σιγά σε όλους τους χρήστες. Η Facebook όταν προχωρήσει στην αλλαγή που περιγράφουμε παραπάνω στον λογαριασμό σας θα εμφανίσει ένα εσωτερικό μήνυμα που θα κάνει λόγο για νέο έλεγχο στον ήχο.

    Όταν λοιπόν γίνει η αλλαγή αυτή στον λογαριασμό σας και κάνετε τα παραπάνω βήματα τότε θα πρέπει να κάνετε εσείς tap πάνω σε ένα βίντεο για να ακούσετε τον ήχο του.

    Αν δεν κάνετε αυτή την αλλαγή όπως είπαμε όλα τα βίντεο στο News Feed σας θα ξεκινάνε με ήχο που θα αυξομειώνεται καθώς κάνετε πλοήγηση σε αυτή την ενότητα.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles