16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Η Apple πιστεύει πως τα επερχόμενα iPhones με Force Touch θα γίνουν τεράστια επιτυχία

    iPhone-6-inside-view-retina-hd-display

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Wall Street Journal η Apple τρέφει μια τεράστια αισιοδοξία για τα επερχόμενα S μοντέλα της που θα έρθουν να αντικαταστήσουν τα ήδη επιτυχημένα iPhone 6 and iPhone 6 Plus smartphones.

    Η εταιρεία πιστεύει λοιπόν πως τα ‘iPhone 6s’ και ‘iPhone 6s Plus’ που μεταξύ άλλον θα έχουν ένα νέο χρωματισμό αλλά και ενσωμάτωση της τεχνολογίας Force Touch, έτσι ώστε να μπορούν αντιλαμβάνονται απαλά πατήματα στην οθόνη ή πιο έντονα, θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση στο κοινό και έτσι οι φήμες θέλουν να έχει δώσει εντολή στην παραγωγή της αλυσίδα για την δημιουργία 90 εκατομμυρίων συσκευών για αυτό τον χρόνο.

    Η παρουσίαση τους αναμένετε το φθινόπωρο.

    Η Apple λοιπόν ζητάει από την παραγωγική της γραμμή την κατασκευή 85 με 90 εκατομμύριων 4.7 και 5.5-ιντσών iPhone μοντέλων. Ως μέτρο σύγκρισης η αρχική παραγωγή των iPhone 6 και iPhone 6 Plus ήταν 70-80 εκατομμύρια.

    Το δημοσίευμα επίσης κάνει λόγο πως η οθόνη αλλά και η ανάλυση αυτής και στα δύο μοντέλα θα παραμείνει περίπου η ίδια ενώ είναι πολύ πιθανόν να δούμε μια τέταρτη χρωματική επιλογή.

    Το Bloomberg είχε αναφέρει νωρίτερα πως η Apple φέτος ξεκίνησε νωρίτερα την παραγωγή των νέων μοντέλων με την τεχνολογία Force Touch. H Pegatron μάλιστα μια από τις δύο εταιρείες συναρμολόγησης τους μαζί με την Foxconn φημολογείται πως έχει ξεκινήσει την πρόσληψη 40.000 επιπλέον εργαζομένων για αυτό τον σκοπό.

    “Μερικοί συνεργάτες της Apple έχουν ξεκινήσει την παραγωγή εξαρτημάτων νωρίτερα φέτος και σε μεγαλύτερες ποσότητες” ανέφεραν πηγές κοντά στην παραγωγική αλυσίδα της Apple.

    Επίσης οι φήμες θέλουν το iPhone 6S να είναι 0.2mm πιο παχύ και με κράμα αλουμινίου πιο ισχυρό από τον προκάτοχο του και παρόμοιο με αυτό που συναντούμε στο Apple Watch Sport.

    Τέλος να αναφέρουμε πως μια φωτογραφία από το φημολογούμενο rose gold μοντέλο του iPhone 6S έκανε την εμφάνιση του στο Weibo και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

    iPhone-6-rose-gold-paint-job

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles