17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Εκτός από την Apple κι άλλες εταιρείες έχουν πανέμορφες συσκευασίες!

    Όσοι είστε κάτοχοι ενός προϊόντος της Apple, είστε εξοικειωμένοι με την σημασία που δίνει η εταιρεία στην συσκευασία. Όλα τα κουτιά που περιέχουν την τεχνολογία της έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποπνέουν έναν αέρα απλότητας και ομορφιάς, προσεγμένα ως την παραμικρή λεπτομέρεια  χωρίς να χάνουν την διαισθητικότητα τους.

    Όμως η Apple δεν είναι η μόνη εταιρεία που δίνει τόση σημασία στην παρουσίαση ενός προϊόντος και γι’ αυτό σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε και κάποιες πολύ ωραίες δημιουργίες άλλων εταιρειών. Απολαύστε :

    Panasonic Note

    panasonic-note-640x245

     

    To κουτί αυτών των ακουστικών είναι θεσπέσιο! Με ένα μινιμαλιστικό design, σε λευκό φόντο τα ακουστικά είναι έτσι τοποθετημένα ώστε να αναπαριστούν μουσική νότα. Με απαλά γράμματα το σλόγκαν γράφει “κατασκευασμένα για μουσική”. Απλά καταπληκτικό!

    Pago de los Capellanes DVD

    DVD-packaging-640x383

    Αυτή η συσκευασία DVD ανήκει σε  Ισπανική οινοποιία  που ονομάζεται Pago de los Capellanes. Ο σχεδιαστής ήθελε να παρομοιάσει την ανατολή του Ήλιου πάνω από τον αμπελώνα κι έτσι σχεδίασε μια αναδιπλωμένη συσκευασία που περιέχει το DVD στην μέση.

    Limited Edition Fedrigoni Leica

    leica-camera-packaging-640x461

    H περιορισμένη/συλλεκτική έκδοση συσκευασία της Leica, ανοίγει όπως ένα βιβλίο, αποκαλύπτοντας νέες πληροφορίες για την μάρκα και το μοντέλο με κάθε σελίδα που ξεδιπλώνει. Στο τέλος αποκαλύπτεται η φωτογραφική μηχανή σε όλο το μεγαλείο της. Δυστυχώς για όσους το σκέφτεστε να την αποκτήσετε θα την βρείτε μόνο σε καταστήματα Fedrigoni.

    KebecSon Headphones

    kebecson-headphones-640x469

     

    Πολλές εταιρείες στην βιομηχανία της μουσικής και του ήχου, είναι περήφανες για τις δημιουργίες τους και η KebecSon δεν είναι εξαίρεση. Αυτή η θαυμάσια τσάντα απεικονίζει τα ακουστικά των οποίων η προέκταση στήριξης παίζει τον ρόλο χερουλιού. Απλά εξαιρετικό!

    Xiaomi MI 2 Smartphone

    xiomi-mi-2-640x435

    Τουβλάκια Lego ή συσκευασία κινητού; Πραγματικά η Xiaomi σε αυτήν την συσκευασία ξεπερνά κατά πολύ την λατρεία που έχει η Apple για μινιμαλισμό. Το MI 2 συσκευάστηκε σε μια οικολογική και άκρως μινιμαλιστική συσκευασία που φέρει μόνο το logo της εταιρείας.

    Είναι πλέον κατανοητό από πολλές εταιρείας ότι η συνολική εμπειρία που αποκομίζει ο καταναλωτής από ένα προϊόν δεν μπορεί να αφήνει απέξω την συσκευασία στην οποία έρχεται. Η σημασία στην λεπτομέρεια που η Apple προσπαθεί εδώ και χρόνια να επιβάλλει στην παγκόσμια βιομηχανία  είναι κάτι θετικό και σίγουρα πιο θελκτικό για εμάς τους καταναλωτές.

     

    σχολιασμός στο φόρουμ

     

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles