14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple νοικιάζει εργοστάσιο της Pepsi για την έρευνα της στο Apple Car;

    SYNC 3 and Apple CarPlay

    O Steve Jobs είχε καταφέρει να φέρει των CEO της Pepsi John Sculley στην Apple με την ατάκα “Θέλεις να πουλάς την υπόλοιπη ζωή σου νερό με ζάχαρη ή να έρθεις μαζί μου και να αλλάξουμε τον κόσμο;”

    Μετά από 30 χρόνια αυτή η ατάκα θα μπορούσε να είναι “Θέλεις ένα μπουκάλι με ζαχαρούχο νερό για όλη σου την ζωή ή θέλεις να βοηθήσεις να δημιουργήσουμε ένα Apple Car”

    Ο λόγος που σας αναφέρουμε όλα αυτά είναι γιατί σύμφωνα με διαρροή σημερινή η Apple ενοικίασε ένα πρώην εργοστάσιο της Pepsi που μπορεί να το χρησιμοποιήσει για την δημιουργία οτυ Apple Car.

    To εργοστάσιο απλώνεται σε 96.000 εκτάρια και είναι στην βιομηχνική περιοχή του Sunnyvale – 10 λεπτά μακρία από τα κεντρικά της Apple στο Cupertino. Δεν υπάρχει ακόμη εικόνα για το πόσο διάστημα θα το νοικιάσει η Apple – ο χώρος δεν έχει χρησιμοποιήθει από το 2013.

    ‘Ολα αυτά την στιγμή που κάποιοι κάτοικοι του Sunnyvale κατηγορούν την Apple για διατάραξη κοινής ησυχίας τις πρώτες πρωινές ώρες όπου και ακούγονται περιέργοι θόρυβοι πίσω από τις κλειστές πόρτες εγκαταστάσεων της.

    Ο Elon Musk της Tesla πρόσφατα είπε πως το γεγονός ότι η Apple δουλευεί πάνω σε ένα ηλεκτρικό όχημα είναι πλέον ένα “ανοιχτό μυστικό” για την τεχνολογική βιομηχανία.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles