20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple λανσάρει παγκοσμίως νέο πρόγραμμα επιδιόρθωσης των iPhone 6 Plus

    iphone-6-ifixit-teardown-001

    H Apple επιτέλους αναγνώρισε το πρόβλημα που είχε πάρει την ονομασία “Touch Disease” μετά από δικαστική αγωγή που δέχτηκε για το συγκεκριμένο θέμα.

    Το πρόβλημα επηρέαζε μια σειρά από iPhone 6 Plus συσκευές εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Αυτό έχει να κάνει με ένα “flickering” της μπάρας στην κορυφή της οθόνης και κατόπιν γενικότερη δυσκολία ως προς τις εντολές αφής του χρήστη.

    Η Apple θα επιδιορθώνει πλέον και επίσημα τα iPhone 6 Plus που παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα για ένα κόστος που θα ανέρχεται στα $149.

    Το πρόγραμμα έχει την ονομασία “Multi-Touch Repair Program for iPhone 6 Plus,” ενώ παράλληλα η εταιρεία τόνισε πως θα δώσει την χρηματική διαφορά πίσω σε όσους χρήστες έδωσαν περισσότερα από $149 για να επιδιορθώσουν το πρόβλημα αυτό πριν την έλευση του προγράμματος απευθυνόμενοι σε ένα Apple Store ή σε ένα εξουσιοδοτημένο Service της Apple.

    Η Apple αποφάνθηκε πως κάποιες iPhone 6 Plus συσκευές μπορεί να παρουσιάσουν τα εν λόγω προβλήματα μετά από επανειλημμένες πτώσεις της συσκευής ή μετά από πίεση που μπορεί να έχει ασκηθεί σε αυτή.

    Τα iPhone 6 Plus που θα επιδιορθώσει μέσω αυτού του προγράμματος η Apple και για το εν λόγω κόστος θα πρέπει να είναι πλήρως λειτουργικά και να μην έχουν κάποιο σπάσιμο στο σασί ή στην οθόνη τους.

    Το πρόγραμμα καλύπτει συσκευές που έχουν επηρεαστεί μέχρι και για 5 χρόνια μετά από την αγορά τους. Να τονίσουμε πως οι πάροχοι δεν συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα.

    Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε το εν λόγω Apple support κείμενο.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles