14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε την iOS 9 beta 3 στους προγραμματιστές της με το Apple Music και Apple News

    apple-news-2-1024x906

    Μαζί με τις νέες beta του OS X El Capitan και watchOS 2 η Apple σήμερα κυκλοφόρησε επίσης και μια νέα beta του iOS 9 στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της. Το εν λόγω λογισμικό έχει build number 13A4293f, και είναι διαθέσιμο στους προγραμματιστές μέσω OTA ή από τις Ρυθμίσεις καθώς επίσης και από το Developer portal της εταιρείας.

    Όπως υποσχέθηκε ο Eddy Cue την περασμένη εβδομάδα η νέα αυτή beta 3 φέρνει υποστήριξη του Apple Music – την νέα μουσική streaming υπηρεσία της Apple. Μετά την αναβάθμιση οι προγραμματιστές που τρέχουν το iOS 9 θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία.

    Η νέα επίσης αυτή beta φέρνει και την νέα εφαρμογή Apple News.

    Η Apple παρουσίασε την Apple News εφαρμογή στο WWDC τον περασμένο μήνα. Η εφαρμογή μοιάζει με το Flipboard αρκετά και υπόσχεται να είναι η βασική πηγή ενημέρωσης του χρήστη για νέα που τον αφορούν από όλο τον κόσμο ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles