17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε την πρώτη public beta της iOS 14.2

    Η Apple κυκλοφόρησε την 1η public beta της iOS 14.2 για τα μέλη του public beta προγράμματος της. Αυτή η κυκλοφορία έρχεται μετά την κυκλοφορία της αντίστοιχης beta στους προγραμματιστές την προηγούμενη εβδομάδα. Η νέα αυτή έκδοση φέρνει και νέες αλλαγές στους iPhone χρήστες.

    Σε αυτή την έκδοση λοιπόν έχουν μια ανασχεδίαση στα κουμπιά ελέγχου της αναπαραγωγής μαζί με μια ανασχεδίαση και στα κουμπιά ελέγχου για το AirPlay 2 στον κέντρο ελέγχου. Ακόμη μια αλλαγή είναι και ο νέος διακόπτης για το Shazam που μπορεί να προστεθεί στο Κέντρο Ελέγχου.

    Στις υπόλοιπες αλλαγές συναντούμε το νέο χαρακτηριστικό αναγνώρισης ανθρώπων στην Magnifier εφαρμογή για τον υπολογισμό της απόστασης μεταξύ δύο ατόμων κ.α

    Σε ότι αφορά την iOS 14.1 φαίνεται πως μάλλον η Apple θα παρακάμψει αυτή την έκδοση για beta testing και μάλλον θα δώσει την 14.1 χωρίς beta στο ευρύ κοινό πολύ σύντομα και μάλλον με την παρουσίαση των iPhone 12 τον επόμενο μήνα.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.