16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Αναφορά: Το νέο 5.4-ιντσών iPhone θα έρθει με την ονομασία ‘iPhone 12 mini’

    Ο ανώνυμος Twitter leaker l0vetodream σήμερα κοινοποίησε τα ονόματα από τα επερχόμενα iPhone 12 μοντέλα. Όπως αναφέρει θα έχουμε φέτος ένα iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max. Οι νέες αυτές ναυαρχίδες της Apple αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο.

    Οι ονομασίες αυτές φημολογούνται εδώ και αρκετό καιρό με την διαφορά σήμερα να είναι πως ο leaker l0vetodream έχει ένα πολύ καλό ιστορικό προβλέψεων με ακρίβεια.

    Τα 4 ονόματα που δίνει αντιστοιχούν και στα 4 διαφορετικά μεγέθη οθονών που αναμένουμε. Το iPhone 12 mini θα αντιστοιχεί στο μικρότερο 5.4 ιντσών μοντέλο. Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo είχε αναφέρει επίσης πως το 5.4 ιντσών μοντέλο θα έχει και ένα πιο μικρό notch.

    To iPhone 12 θα βρίσκεται στην μέση την σειράς ενώ τα iPhone 12 Pro και 12 Pro Max θα αποτελέσουν τους διαδόχους των iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max. To iPhone 12 Pro θα έχει μια 6.1 ιντσών οθόνη ενώ το Pro Max θα έχει την μεγαλύτερη οθόνη που έχουμε δει στην ιστορία του iPhone μιας και όλα δείχνουν πως θα ενσωματώνει μια 6.7 ιντσών οθόνη.

    Όλα τα μοντέλα θεωρητικά θα έρθουν με ενσωματωμένο τον A14 επεξεργαστή και θα φέρουν υποστήριξη 5G δικτύων. Επίσης κανένα από τα μοντέλα δεν θα έρθει με τα ενσύρματα ακουστικά earbuds καθώς δεν θα συμπεριλαμβάνετε και ο φορτιστής.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.