23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η υιοθέτηση της iOS 14 είναι πιο γρήγορη από την iOS 13 μιας και οι νέες αλλαγές με τα widgets και όχι μόνο κερδίζουν τους χρήστες

    Η iOS 14 έγινε διαθέσιμη στο ευρύ κοινό την προηγούμενη Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και έρχεται με μια σειρά αλλαγών που φαίνεται πως κέρδισαν από την πρώτη στιγμή τους χρήστες. Σύμφωνα λοιπόν με νέα δεδομένα ο ρυθμός υιοθέτησης της φτάνει ήδη το 30% της βάσης των συμβατών iPhone παγκοσμίως σε μόλις 5 μέρες. Προς σύγκριση η iOS 13 είχε φτάσει στο 20% μετά από 7 ημέρες.

    Η μεγαλύτερη αλλαγή στην διεπαφή φυσικά τα widgets στην κεντρική οθόνη που επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν περισσότερες παραμετροποιήσεις από ποτέ άλλοτε. Το Picture-in-Picture χαρακτηριστικό και αυτό με την σειρά του έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

    Τα δεδομένα λοιπόν την Mixpanel(via MacRumors) δείχνουν πως οι iOS 14/iPad OS 14 έχουν εγκατασταθεί στο 27% των ενεργών συμβατών συσκευών παγκοσμίως μόλις σε 5 μέρες από την ευρεία διάθεση τους. Η iOS 13 χρειάστηκε 7 ημέρες για να φτάσει στο 20% και η iOS 12 ήταν λίγο πιο αργή από την iOS 13 στον ρυθμό αυτό.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.