17.2 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Η Apple κυκλοφορεί το iOS 16.3.1 με iCloud διόρθωση, βελτιστοποιήσεις και πολλά άλλα

    Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το iOS 16.3.1, μια μικρή ενημέρωση για το λειτουργικό σύστημα iOS 16 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο. Το iOS 16.3.1 έρχεται πάνω από δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του iOS 16.3, μια ενημέρωση που πρόσθεσε Κλειδιά ασφαλείας για το Apple ID και υποστήριξη για το νέο HomePod.

    Μπορείτε να κατεβάσετε το iOS 16.3.1 σε κατάλληλα iPhone και iPad μέσω ΟΤΑ, μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.

    Η παρούσα ενημέρωση περιλαμβάνει σημαντικές επιδιορθώσεις σφαλμάτων και ενημερώσεις ασφαλείας για το iPhone σας, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω:
    Οι ρυθμίσεις iCloud κάποιες φορές δεν αποκρίνονταν ή δεν εμφανίζονταν σωστά αν οι εφαρμογές χρησιμοποιούν το iCloud
    Τα αιτήματα Siri σχετικά με την Εύρεση κάποιες φορές δεν λειτουργούσαν
    Βελτιστοποίηση της Ανίχνευσης τροχαίου στα μοντέλα iPhone 14 και iPhone 14 Pro
    Για πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο ασφάλειας των ενημερώσεων λογισμικού Apple, επισκεφτείτε αυτόν τον ιστότοπο:
    https://support.apple.com/kb/HT201222

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.