17.7 C
Athens
Tuesday, May 7, 2024
More

    Η Apple κυκλοφορεί λογισμικό HomePod 16.3.2 με επιδιόρθωση για αποτυχίες αιτήματος στην Siri

    Παράλληλα με το iOS 16.3.1, η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το νέο λογισμικό 16.3.2 που είναι διαθέσιμο για το HomePod, το HomePod δεύτερης γενιάς και το HomePod mini.

    Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης της Apple, η έκδοση λογισμικού HomePod 16.3.2 αντιμετωπίζει ένα συνεχές πρόβλημα με αιτήματα Siri που σχετίζονται με το HomeKit, το οποίο θα μπορούσε να αποτύχει.

    Αυτή η ενημερωμένη έκδοση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα όπου η ερώτηση στο Siri για αιτήματα έξυπνου σπιτιού ενδέχεται να αποτύχει και περιλαμβάνει επίσης γενικές βελτιώσεις απόδοσης και σταθερότητας.

    Υπήρξαν πολλά παράπονα σχετικά με την αποτυχία της Siri να ανταποκριθεί σωστά σε αιτήματα που σχετίζονται με το HomeKit την πρώτη φορά που λαμβάνεται ένα αίτημα, με ένα χρονικό όριο λήξης. Η ενημέρωση θα πρέπει να διορθώσει αυτό το πρόβλημα για όσους έχουν επηρεαστεί.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.