15.2 C
Athens
Monday, May 6, 2024
More

    Η Apple κοινοποίησε το δεύτερο τρέιλερ της επερχόμενης σειράς «WeCrashed»

    Η Apple κοινοποίησε ένα νέο τρέιλερ για την επερχόμενη limited σειρά της με την ονομασία “WeCrashed”, που θα κάνει το ντεμπούτο της στην Apple TV+ στις 18 Μαρτίου.

    Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο podcast του Wondery και πρωταγωνιστούν οι νικητές με Βραβείου Όσκαρ και με Βραβείο SAG Jared Leto και Anne Hathaway. Το “WeCrashed” σηματοδοτεί την πρώτη εμφάνιση του Leto στην τηλεόραση μετά τη σειρά της δεκαετίας του ’90 “My Called Life”.

    Η σειρά θα ακολουθήσει την άνοδο και την πτώση της WeWork, μιας από τις πιο πολύτιμες νεοσύστατες επιχειρήσεις στον κόσμο. Σε κάποιο σημείο, η WeWork αποτιμήθηκε με σχεδόν 50 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά έπεσε μετά από σημαντική καταστροφική οικονομική διαχείριση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.