16.7 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Η Apple κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια foldable συσκευή

    Η Apple πρόσφατα κατέθεσε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχετικά με μία αναδιπλούμενη mobile συσκευή η οποία στα σχεδιαγράμματα που το συνοδεύουν δείχνει να έχει έναν παρόμοιο σχεδιασμό με αυτόν του Samsung Galaxy Fold.

    Σύμφωνα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η συσκευή διαθέτει ειδική επίστρωση και προστατευτικό στρώμα στην οθόνη. Το προστατευτικό στρώμα λέγεται ότι θα είναι κατασκευασμένο από κεραμικό υλικό όπως το γυαλί, το ζαφείρι ή το ζιρκόνιο.

    Τα δύο στρώματα έχουν σχεδιαστεί να διπλώνουν και να κάμπτονται κατά μήκος μιας συγκεκριμένης εύκαμπτης περιοχής, όπως ο περιβόητος μεντεσές που είδαμε στο Samsung Galaxy Fold.

    Φήμες θέλουν την Apple να κυκλοφορεί το 2020 την πρώτη της foldable συσκευή. Ίσως τελικά να έχουν κάποια βάση, και να δούμε την εταιρεία να μας παρουσιάζει το πρώτης foldable smartphone.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles