21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    «ΦRANKENSTEIN»: Δείτε το trailer της νέας ταινίας του Κώστα Ζάπα

    Ο δημιουργός των ταινιών «Αγάπη, αγάπη, αγάπη» (2016), «Η ανταρσία της κόκκινης Μαρίας» (2011), «Μικρές ελευθερίες» (2009) και «The last porn movie» (2006) επιστρέφει με τη νέα του κινηματογραφική δημιουργία του.

    Η κλασσική ιστορία του μυθιστορήματος της Mary Shelley «Frankenstein» ενώθηκε με εκείνο του Κώστα Ζάπα «FrankensteinREC» και μια δελεαστικά φρέσκια ματιά, ήρθε στη ζωή. Οι διάσημοι χαρακτήρες της γοτθικής, ρομαντικής ιστορίας επαναπροσδιορίζονται για μια ολόκληρη νέα γενιά θεατών.

    Μια σειρά από διάσημους συντελεστές και εξαιρετικά καινοτόμους καλλιτέχνες έχουν αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι της ταινίας:

    Ο Louis Mandylor σε ρόλο guest star (πρωταγωνιστής σε ταινίες blockbuster όπως Rambo V, Doom2, My Big Fat Greek Wedding κ.λπ.) και ένα cast από ανερχόμενους αλλά και καταξιωμένους Έλληνες ηθοποιούς (Έλλη Τσιτσιπά, Αντώνης Γκόριτσας, Δήμητρα Χατούπη Βασίλης Μπισμπίκης, Δανάη Παπουτσή,  Δημήτρης Γεωργαλάς, Νικολίτσα Ντρίζη κ.λπ.).

    Σε μια πόλη φτάνει ένας θίασος που ανεβάζει τον Φράνκενσταϊν. Μια νεαρή δημοσιογράφος που ερευνά το μύθο πιστεύει πως το μυθιστόρημα δεν είναι ένα παραμύθι, αλλά η αληθινή ιστορία μιας παρέας αλχημιστών, με ιδρυτή το νεαρό γιατρό Βίκτορ Φράνκενσταϊν, που το 1817 κατάφεραν να νικήσουν το θάνατο και να επανέλθουν από τους νεκρούς. Παίρνοντας συνεντεύξεις από τον θίασο, έρχεται αντιμέτωπη με τους σκοτεινούς ήρωες του μυθιστορήματος, οι οποίοι εμφανίζονται στην πόλη πιο ζωντανοί από ποτέ. Η έρευνα την οδηγεί σε έναν κόσμο τεράτων και τελικά σε μια αποκάλυψη για το μυστικό μιας αιώνιας αγάπης, που κατάφερε να μείνει ζωντανή ακόμα και μετά τον θάνατο. Αλλά τι είναι αληθινό και τι υπάρχει μόνο στη φαντασία της; Ποιοι είναι αυτοί οι «ηθοποιοί»; Και γιατί ήρθαν στην πόλη της; Και ποια είναι επιτέλους αυτή η νεαρή δημοσιογράφος;

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles