23.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple θα κατασκευάζει δικά της chip για την διαχείριση ενέργειας στα iPhones;

    iPhone-7-teardown-iFixit-011

    H Apple όπως γνωρίζουμε σχεδιάζει δικά της mobile chip για τους επεξεργαστές των iOS συσκευών από το 2010 και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Όπως σας αναφέραμε επίσης σε πρόσφατο άρθρο η εταιρεία σύντομα θα σχεδιάζει και τα δικά της chip GPU καλύπτοντας και το κομμάτι των γραφικών.

    Σήμερα ένα αναλυτής και βάση των πηγών του υποστηρίζει πως η Apple θα επεκταθεί και άλλο και μέχρι το 2009 θα παρουσιάσει και δικά της chip για την διαχείριση ενέργειας στα iPhones.

    O αναλυτής λοιπόν Karsten αναφέρει σε εσωτερικό του σημείωμα πως υπάρχουν πολύ δυνατές αποδείξεις ότι η Apple θα αντικαταστήσει τα chip που παρασκευάζει η Dialog Semiconductor και βρίσκονται στις iOS συσκευές με δικά της.

    Η πρώτη παρουσίαση ενός τέτοιου chip από την Apple και σύμφωνα πάντα με τον αναλυτή μπορεί να γίνει το 2019.

     

    Ο Γερμανός αναλυτής πιστεύει πως οι ομάδες της Apple που ήδη δουλεύουν πάνω σε αυτό το εγχείρημα έχουν βάση το Μόναχο και την Καλιφόρνια.

    “Ακούμε από την βιομηχανία πως η Apple έχει ήδη 80 μηχανικούς που δουλεύουν πάνω σε ένα chip για την διαχείριση ενέργειας και με πλάνο αυτό να ενσωματωθεί στο iPhone μέχρι το 2019”

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles