17.4 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Η Apple στα δικαστήρια με την Swatch για το “Tick Different” σλόγκαν

    swatch-tick-different

    H Apple υπέβαλε μήνυση στην Swatch όταν ο γνωστός κατασκευαστής από την Ελβετία χρησιμοποίησε το σλόγκαν “Tick Different” για να κάνει promoting το νέο NFC ρολόι της.

    Η Apple υποστηρίζει ότι η χρήση αυτή είναι μη σωστή για την εμπορική διαφήμιση και πως παραπέμπει στην δική της “Think Different” διαφημιστική καμπάνια.

    Από την πλευρά της η Swatch υποστηρίζει πως η συσχέτιση αυτή έγινε εντελώς τυχαία….

    Η καμπάνια της Apple “Think Different” είναι μια από τις πιο ιστορικές και χρησιμοποιήθηκε από την εταιρεία από το 1997 μέχρι και το 2002.

    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο εταιρείες έρχονται αντιμέτωπες μιας και η Swatch είχε μπλοκάρει την Apple από την χρήση του iWatch ως ονόματος για το Apple Watch τονίζοντας πως ήταν παραπλήσια με το δικό της iSwatch που η εταιρεία είχε κατοχυρώσει νωρίτερα.

    Η Apple πριν από αυτή την εξέλιξη φαίνεται πως είχε καταλήξει στο όνομα iWatch μιας και ακόμη και ο Tim Cook είχε χρησιμοποιήσει αυτό τον όρο κατά λάθος.

    Η Swatch επίσης πρόσφατα κατάφερε να κατοχυρώσει την πρόταση “One more thing”!!

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles