17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple θα ενσωματώσει την Beats Music υπηρεσία με το iOS του χρόνου

    Beats-Music-Windows-Phone-Android-iOS-001

    Καθώς η Apple συνεχίζει την μεταφορά και ενσωμάτωση της Beats Music υπηρεσία στους iTunes Servers η εφημερίδα The Financial Times αναφέρει πως η εταιρεία ετοιμάζετε να ενσωματώσει αυτή την νέα μουσική συνδρομητική υπηρεσία με το iOS λογισμικό αρχής γενομένης το 2015.

    Αν αυτό επαληθευτεί το Spotify θα έχει πολλούς λόγους για να ανησυχεί μιας και η Beats Music υπηρεσία θα γίνει άμεσα διαθέσιμη σε εκατομμύρια iPhones και iPads χωρίς να χρειαστεί κάποιος να την κάνει λήψη αλλά αυτόματα.

    Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω πως η Apple θα είναι έτοιμη για να παρουσιάσει αυτή την ενσωμάτωση στο λογισμικό της τον Μάρτιο του 2015. Η ανανεωμένη υπηρεσία δεν θα είναι δωρεάν αλλά θα διατηρήσει το συνδρομητικό μοντέλο της. Η αναφορά κάνει λόγος πως ίσως αλλάξει και ονομασία μετά την ενσωμάτωση της με το iTunes.

    Άλλες εικασίες κάνουν λόγο για προώθηση της υπηρεσίας αυτής και μέσω του Apple Watch ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως ο τρόπος πληρωμής και συνδρομής θα γίνετε αποκλειστικά χρησιμοποιώντας το Apple Pay.

    Όπως έχουμε αναφέρει κατά το παρελθόν το iTunes που έχει γύρω στους 200 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες έχει δεχτεί απίστευτη πίεση τα τελευταία χρόνια από συνδρομητικές υπηρεσίες όπως οι Spotify, Pandora, Rdio και άλλες.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles