18.6 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η Apple εξετάζει περισσότερα από 10 πρωτότυπα iPhone 8 αυτή την στιγμή

    14004392494_a880283a56_o

    Η The Wall Street Journal αναφέρει σήμερα ότι η Apple έχει περισσότερα από 10 διαφορετικά πρωτότυπα iPhone 8 που εξετάζει συμπεριλαμβανομένου και ενός με OLED τεχνολογία που θα αποτελέσει και την high end πρόταση της εταιρείας για του χρόνου.

    Έχει ζητηθεί από τους προμηθευτές στην Ασία να αυξήσουν την παραγωγή λεπτών οθονών OLED και να τις παραδώσουν για τεστ στην Apple ενώ ζητούμενο είναι αυτές να έχουν μια καλύτερη ανάλυση από τις αντίστοιχες της Samsung.

    “Ένα iPhone με μια OLED οθόνη μπορεί να αποτελέσει ένα από τα νέα μοντέλα” αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές κοντά στην Apple. To OLED iPhone θα είναι πιο ακριβό μέχρι και $50 σε σύγκριση με τα αντίστοιχα αλλά με LCD oθόνη.

    Η τεχνολογία OLED θα επιτρέψει στο εν λόγω iPhone να έχει καλύτερη αυτονομία μιας και έχει μικρότερες ενεργειακές απαιτήσεις σε σύγκριση με τις LCD oθόνες.

     

    Πολλαπλοί πάροχοι αναμένεται να συμβάλλουν στις OLED oθόνες του επερχόμενου iPhone με αιχμή του δόρατος την Samsung Display η οποία πρόσφατα επένδυσε $10 δις έτσι ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε μια επερχόμενη μεγάλη παραγωγή τέτοιων οθονών.

    Η LG Display, Japan Display και Sharp θα προμηθεύσουν και αυτές την Apple με OLED oθόνες αλλά αυτή την στιγμή έχουν κάποια θέματα στην παραγωγή τους και μάλλον δεν θα είναι εντελώς έτοιμες για την ζήτηση που θα υπάρξει του χρόνου και γενικότερα πριν το 2018.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles