16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Έρχεται iPad Pro 10.9 ιντσών χωρίς Home Button και με μειωμένα bezels;

    image73

    Μια νέα αναφορά από το αρκετά αξιόπιστο Mac Otakara υποστηρίζει σήμερα πως το φημολογούμενο 10.9 ιντσών iPad Pro – φήμες το θέλουν ενίοτε 10.1 ή 10.5 ίντσες – θα έχει τις ίδιες διαστάσεις με το 9.7 ιντσών μοντέλων μιας και η σχεδιαστική υπογραφή του θα έχει μειωμένα bezels αριστερά και δεξιά της συσκευής.

    Επίσης γίνεται λόγος πως αυτή η συσκευή θα είναι ελαφρώς πιο παχιά από τα 9.7 ιντσών iPads και πιο συγκεκριμένα το πάχος του θα ανέρχεται στα 7.5 mm ή αν προτιμάτε θα έχει το ίδιο πάχος με το πρώτο iPad Air.

    Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η συσκευή θα διατηρήσει τα bezels της πάνω και κάτω ενώ η Apple μάλλον θα αφαιρέσει το Home Button χωρίς όμως να γίνεται κάποια αναφορά για το πως η Apple θα αντικαταστήσει την λειτουργία του. Ίσως θα είναι η πρώτη συσκευή της Apple που θα το ενσωματώσει πίσω από την οθόνη.

    Το γεγονός ότι η συσκευή θα έχει μεγαλύτερο πάχος μπορεί να έχει να κάνε με την μεγαλύτερη μπαταρία του καθώς και νέες προσθήκες που μπορεί να έχει στο hardware μαζί με νέους 3D Touch αισθητήρες.

    Αύξηση στο πάχος αναμένεται να έχει και η τωρινή έκδοση του iPad Pro.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles