21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple είναι η πολυτιμότερη εταιρεία στον κόσμο με $700 δις

    apple_stock_final-640x480

    Ακόμη ένα τεράστιο επίτευγμα. Ακόμη ένα ασύλληπτο ρεκόρ για την Apple μιας και χθες η μετοχή της ανέβηκε σε ρεκόρ αξίας κάνοντας έτσι την Αpple την πρώτη εταιρεία στον κόσμο με $700 δις.

    Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως η Microsoft έγραψε ιστορία το 2000 όταν έγινε η πρώτη εταιρεία που έφτασε στα $600 δις και χθες η Apple ξεπέρασε αυτό κατά $100 δις γράφοντας την δική της ιστορία στον παγκόσμιο χάρτη.

    Η μετοχή της Apple σημείωσε μια αύξηση της τάξης του 1.9% και έκλεισε στα $112.02 δίνοντας στην Apple την ιστορική αξία των $710.8 δις. Αν και η μετοχή της Apple έχει δώσει μια συνολική αξία άνω των $700 δις και κατά το παρελθόν αυτή την φορά ήταν η πρώτη που η μετοχή έμεινε σε αυτό το σημείο με το κλείσιμο της ημέρας του χρηματιστήριου.

    Η Apple πλέον έχει την διπλάσια αξία της Microsoft η οποία βρίσκετε στην δεύτερη θέση στην Αμερική με $347.5 δις.

    Το ακόμη πιο αξιοσημείωτο είναι πως η μετοχή της Apple τους επόμενους 18 μήνες θα μπορεί να φτάσει εύκολα στα $130.70 ανά μετοχή κάτι που σημαίνει πως η Apple σύντομα θα μπορεί να έχει μια αξία των $761.3 δις.

    Αν και ο Tim Cook δήλωσε σήμερα πως δεν πιστεύει στον νόμο των μεγάλων αριθμών είμαστε σίγουροι πως τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του χαίρονται απίστευτα με αυτό τον τεράστιο αριθμό.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles