20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple δουλεύει πάνω σε μια νέα τεχνολογία οθόνης με σημαντικά χαρακτηριστικά

    iphone-6s-display-1200x737

    Μια έκθεση από τον Tim Culpan του Bloomberg ρίχνει περισσότερο φως στα πλάνα της Apple σχετικά με το μέλλον των οθονών που θα χρησιμοποιήσει στα επερχόμενα iPhones, iPads αλλά και άλλες συσκευές.

    Σύμφωνα με τον Culpan η Apple φέρετε να έχει ανοίξει ένα μυστικό εργαστήριο στο επιστημονικό πάρκο της Ταϊβάν όπου και εκεί απασχολούνται περίπου 50 μηχανικοί της δουλεύοντας πάνω σε βελτιωμένες εκδόσεις LCD και OLED οθονών.

    Ο στόχος της Apple είναι να δημιουργήσει οθόνες που θα είναι λεπτότερες, ελαφρύτερες, πιο φωτεινές και που θα καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια από αυτές που χρησιμοποιούνται στα iPhones και iPads αυτή την στιγμή.

    Η αναφορά κάνει λόγο πως η Apple ρίχνει μεγάλο βάρος στην OLED τεχνολογία μιας και δεν χρειάζεται οπίσθιο φωτισμό κάτι που θα βελτιώσει σημαντικά την ενεργειακή απόδοση μιας οθόνης.

    Αυτή την στιγμή η μόνη συσκευή που χρησιμοποιεί μια OLED οθόνη είναι το Apple Watch.

    To Bloomberg παρουσιάζει αποδείξεις στο άρθρο του πως όντως η Apple έχει στην κατοχή της αυτό το κτίριο και μάλιστα πίσω από το γραφείο της ρεσεψιόν του υπάρχει το λογότυπο της Apple. Επίσης όλοι οι υπάλληλοι του κτιρίου φοράνε ειδικές ταυτότητες αναγνώρισης της Apple.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles