13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμους οδηγούς για την μεταφορά περιεχομένου από Android σε iPhone συσκευές

    Screen Shot 2014-09-17 at 1.24.13 AM

    H Apple έκανε μια διαθέσιμη μια web page χθες στην οποία οι νέοι χρήστες iPhone θα βρουν χρήσιμες οδηγίες για να μεταφέρουν το περιεχόμενο μιας Android συσκευής στην νέα iOS συσκευή τους. Αυτή η κίνηση της Apple είναι σημαντική μιας και ποτέ ως τώρα δεν είχαμε μια παρόμοια κίνηση από την εταιρεία.

    Ο ανταγωνισμός έχει κάνει εδώ και πολύ καιρό κάτι παρόμοιο απέναντι στην Apple και τις iPhone συσκευές της αλλά όπως λέει και ο λαός μας έχει ο καιρός γυρίσματα.

    Η σελίδα προσφέρει πληροφορίες και οδηγίες για την μεταφορά των λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επαφών, φωτογραφιών και βίντεο, μουσικής, pdf και εφαρμογών. Οι οδηγίες είναι γραμμένες με όμορφο τρόπο και πολύ χρήσιμες για κάποιων που μέχρι τώρα είχε μόνο Android συσκευές.

    Σε πρόσφατη συνέντευξη του Tim Cook στην WSJ ο CEO της Apple τόνισε πως περιμένει πολλούς χρήστες Android να αλλάξουν συσκευή και να εμπιστευτούν τα νέα iPhone 6 μιας και όπως ο ίδιος τόνισε είναι καλύτερα από οποία πλευρά και αν τα δει κάνεις.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles