21.1 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    To επόμενο Samsung smartwatch μπορεί να αντιγράφει το digital crown της Apple

    apple-watch-digital-crown-940x533

    H Samsung κυκλοφόρησε 6 smartwatches την χρονιά που μας πέρασε αλλά τώρα που η Apple ετοιμάζει την δική της πρώτη συμμετοχή στην κατηγορία, ο Κορεατικός κολοσσός μάλλον έχει στα σχέδια του την αντιγραφή του και συγκεκριμένα αυτού του οποίου η Apple αποκαλεί Digital Crown.

    Το πρώτο νέο smartwatch της Samsung αναμένεται λοιπόν το 2015 σύμφωνα με μια νέα αναφορά του SamMobile και ουσιαστικά θα είναι ένα υβρίδιο του Moto 360 με το Apple Watch.

    samsunground-100544453-large

    To smartwatch έχει την κωδική ονομασία Obris και κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο στο Mobile World Congress. Θα έχει λοιπόν μια παρόμοια λειτουργία διεπαφής με το Apple Watch με την διαφορά πως για ευνόητους λόγους αντί να έχει και αυτό ένα Digital Crown θα περιστρέφετε ολόκληρο το bezel της συσκευής έτσι ώστε ο χρήστης να κάνει ζουμ και scroll των εφαρμογών που επιλέγει.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles