15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Διαθέσιμα 5Κ iMac μοντέλα στο Online Refurbished Store της Apple

    Πρόσφατα η Apple έκανε διαθέσιμα ανακατασκευασμένα μοντέλα των 5K iMac Retina Display υπολογιστών μέσω του online καταστήματος της, σύμφωνα με πηγές του MacGeneration και 9to5Mac. Τα συγκεκριμένα ‘μηχανάκια’ προσφέρουν την δυνατότητα στον καταναλωτή να εξοικονομήσει μέχρι και 15% των χρημάτων που θα έδινε για να αγοράσει ένα καινούριο μοντέλο των 27-inch iMac 5K.

    retina-imac-refurbishedΑρκετά μοντέλα iMac Retina 27-inch είναι διαθέσιμα από την Apple, συμπεριλαμβανομένων των entry-level μοντέλων τα οποία είναι διαθέσιμα στην τιμή των $2119 με επεξεργαστή 3.5GHz Intel Core i5, 8GB RAM και 1TB Fusion Drive. Από την άλλη υπάρχει και το ίδιο μοντέλο με 16GB RAM και 3TB Fusion Drive στην τιμή των $2419 ενώ τέλος διαθέσιμο είναι και το μοντέλο με 16GB RAM και 512GB Flash Storage στην τιμή των $2549. Για τους φίλους μας από το εξωτερικό να αναφέρουμε πως και τα 3 μοντέλα είναι άμεσα διαθέσιμα για παραγγελία και μπορούν να τα προμηθευτούν εντός μίας ημέρας από την ημέρα παραγγελίας τους (εφόσον η παραγγελία γίνει πριν από τις 5 ώρα απογευματινή).

    Μετά από μήνες μελέτης και πολλών προβληματισμών, η Apple έκανε ανακοίνωσε τον iMac 5K 27-inch Retina Display κατά την διάρκεια του event που έγινε τον Οκτώβριο. Η συγκεκριμένη οθόνη έρχεται με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά όπως η οθόνη των 5120 x 2880 pixel με βελτιωμένη αντίθεση, γωνίες προβολής και ακρίβεια χρωμάτων. Οι πρώτες εντυπώσεις μας από την συγκεκριμένη έκδοση iMac ήταν αρκετά εντυπωσιακές  καθώς επίσης και οι εντυπώσεις άλλως χρηστών οι οποίες ανέφεραν πως το συγκεκριμένο μοντέλο είναι κυρίαρχο αυτή την στιγμή στην αγορά, αναφέροντας συγκεκριμένα πως αποτελεί μια μεγάλη αναβάθμιση για την συγκεκριμένη σειρά iMac.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles