20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Διαρροή υποδηλώνει ότι η οθόνη του iPhone 15 θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη από το iPhone 14

    Μέχρι τώρα, η Apple αναμενόταν να κυκλοφορήσει τέσσερα μοντέλα στην επερχόμενη σειρά iPhone 15 της που θα αντιγράφουν τα μεγέθη οθόνης 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών της σειράς iPhone 14, αλλά μια νέα διαρροή υποδηλώνει ότι το βασικό μοντέλο iPhone 15 θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη.

    Σύμφωνα με αρχεία 3D CAD που έλαβε η 9to5Mac και τα οποία ο σχεδιαστής Ian Zelbo μετέτρεψε σε renders, το iPhone 15 θα έχει μέγεθος οθόνης 6,2 ιντσών. Το αν αυτό το μέγεθος θα είναι κοινό με το μικρότερο από τα δύο μοντέλα “Pro” είναι αβέβαιο, αν και προηγούμενες διαρροές CAD υποδηλώνουν ότι το σώμα της τελευταίας συσκευής είναι μερικά χιλιοστά μικρότερο από το iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών, με λεπτότερο πλαίσιο και βαθύτερη καμπύλη γύρω από τις άκρες.

    Σε αντίθεση με τη διαρροή CAD του iPhone 15 Pro, το βασικό iPhone 15 CAD δεν υποδηλώνει ότι αυτό το μοντέλο θα έχει χωρητικά κουμπιά. Διαφορετικά, το iPhone 15 CAD επιβεβαιώνει τις φήμες που είχαν καθιερωθεί στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης διπλής κάμερας, του Dynamic Island σε σχήμα χαπιού που θα εμφανιστεί και στα τέσσερα μοντέλα iPhone 15 και της υιοθέτησης USB-C αντί για θύρα Lightning.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.