21.1 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Φημολογείται ότι η σειρά iPhone 15 θα διαθέτει πιο αποδοτικές οθόνες OLED

    Τα μοντέλα iPhone 15 θα είναι εξοπλισμένα με ένα πιο αποδοτικό τσιπ οδήγησης οθόνης OLED που θα κατασκευάζεται με διαδικασία 28 nm, σε σύγκριση με τα 40 nm για τα τρέχοντα μοντέλα, σύμφωνα με σημερινή αναφορά από την Economic Daily News της Ταϊβάν.

    Το κύριο πλεονέκτημα του τσιπ 28 nm θα ήταν η μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, η οποία θα μπορούσε να συμβάλει στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για τα μοντέλα iPhone 15.

    Αν και δεν έχουν φημολογηθεί σημαντικές αναβαθμίσεις οθόνης για τα επόμενα iPhone, το Dynamic Island αναμένεται να επεκταθεί στα τυπικά iPhone 15 και iPhone 15 Plus. Τα πλαίσια γύρω από την οθόνη αναμένεται επίσης να είναι πιο λεπτά στα μοντέλα iPhone 15 Pro, κάτι που θα μπορούσε να δώσει σε αυτές τις συσκευές παρόμοια εμφάνιση με το Apple Watch Series 8.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.