17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Διέρρευσε η SIM card tray του iPhone 6 δείχνοντας 3 χρωματισμούς – Space Grey, Silver και Gold;

    iPhone-6-Flex-cables-SIM-tray-001

    Αν η διαρροή της θήκης της SIM κάρτας του iPhone 6 σημαίνει πολλά τότε σήμερα μάλλον μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως το επερχόμενο iPhone της Apple θα ακολουθήσει την παράδοση του προκατόχου του και θα έρθει σε 3 χρωματικούς συνδυασμούς, αυτών των Space Grey, Silver και Gold.

    Χθες μια σειρά από φωτογραφίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο παρουσιάζοντας 3 διαφορετικές SIM card tray στα παραπάνω χρώματα καθώς και τα καλώδια τροφοδοσίας και ήχου.

    Όσο αφορά τα καλώδια ταιριάζουν με ότι είχε διαρρεύσει και τις προηγούμενες βδομάδες και μάλλον θα έχουμε τελικά και την αλλαγή θέσης του sleep/wake κουμπιού που για λόγους ευχρηστίας θα το δούμε να μεταφέρετε στα πλάγια της συσκευής.

    Το MacRumors που κοινοποίησε τις φωτογραφίες τονίζει μάλιστα πως η Apple δεν πρόκειται να προσφέρει κάποιο άλλο χρωματικό συνδυασμό για το iPhone 6 ενώ τονίζει και την μεγάλη διαφορά στην απόσταση του mute κουμπιού με τα κουμπιά αυξομείωσης του ήχου κάτι το οποίο μεταφράζεται σε ένα μεγαλύτερο power κουμπί.

    Βέβαια και για να κάνουμε το δικηγόρο του διαβόλου τα εν λόγω εξαρτήματα μπορεί κάλλιστα να ανήκουν σε κάποια πρωτότυπη συσκευή της Apple και όχι στο τελικό iPhone 6.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles