20.9 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Δείτε το πρώτο λειτουργικό iPhone 6 που δημιουργήθηκε από εξαρτήματα που διέρρευσαν [Video]

    iphone-6-video

    O προμηθευτής ηλεκτρονικών εξαρτημάτων Feld & Volk μας παρουσίασε χθες ένα βίντεο με αυτό που πιστεύετε πως θα είναι ένα 4.7 ιντσών iPhone 6. H εν λόγω εταιρεία που έχει αποδείξει πως μπορεί να έχει πρόσβαση σε εξαρτήματα του iPhone αναφέρει πως κατασκεύασε την συσκευή από όλα τα εξαρτήματα που έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα.

    Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια συσκευή που φημολογείται πως είναι το iPhone 6 να είναι πλήρως λειτουργική και να γίνεται εκκίνηση της.

    Η Feld & Volk αναφέρει πως συναρμολόγησε την εν λόγω συσκευή από διάφορα εξαρτήματα που μπόρεσε να προμηθευτεί από πήγες στην παραγωγική αλυσίδα της Apple. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω η συσκευή ανοίγει κανονικά και κάνει boot up ενώ εν συνεχεία χρειάζεται να συνδεθεί με το iTunes πριν συνεχίσει την λειτουργία της.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles