23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Δείτε το νεότερο trailer του Hunters με τον Al Pacino

    Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο ατμοσφαιρικό δράμα εκδίκησης Hunters όπου ο βραβευμένος με Όσκαρ, Jordan Peele (Get Out) επιστρατεύεται ως εξωτερικός παραγωγός, ενώ σε πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε τον βετεράνο οσκαρικό Al Pacino.

    Το σενάριο μας μεταφέρει στα τέλη της δεκαετίας του ‘70 στη Νέα Υόρκη, με τον Logan Lerman (Perks of Being a Wallflower) να υποδύεται τον ‘Jonah Heidelbaum’, έναν νεαρό που οι συγκυρίες το φέρνουν έτσι ώστε να ενταχθεί σε μία μυστική ομάδα Κυνηγών η οποία από το 1977 καταδιώκει Ναζί. 

    Όλοι τους αναζητούν διασωθέντα στελέχη του Άξονα τα οποία επιδιώκουν να επιβάλλουν το Τέταρτο Ράιχ στις Η.Π.Α. Ο αρχηγός του γκρουπ (Al Pacino) είναι αποφασισμένος να εξουδετερώσει και τον τελευταίο Ναζί, αναλαμβάνοντας ως μέντορας για τους νεότερους που επιστρατεύονται στο όλο εγχείρημα. 

    Στο cast συναντάμε επίσης τον υποψήφιο με Emmy, Dylan Baker (The Good Wife), την Jerrika Hinton (Grey’s Anatomy), τον Greg Austin (Class), την Catherine Tate (The Office), την Tiffany Boone (Beautiful Creatures), τον Saul Rubinek (Warehouse 13), την Lena Olin (Enemies), και την Carol Kane (Hester Street).

    Το Hunters καταφτάνει στο Amazon Prime Video στις 21 Φεβρουαρίου του 2020 με την σειρά αυτή να ολοκληρώνεται σε 10 επεισόδια.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles