17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Δείτε το νέο “Meet the new Home Button” iOS 10 installer στο iPhone 7

    iphone-7-black-jet-black-unboxing-marques-brownlee-image-000

    Με λιγότερες από 24 ώρες να απομένουν για το επίσημο ντεμπούτο των iPhone 7 στην αγορά και ήδη με το iPhone 7 Plus να έχει εξαντληθεί ο YouTuber Marques Brownlee παρουσίασε χθες ένα πολύ ωραίο unboxing δύο iPhone συσκευών, μιας iPhone 7 και μιας iPhone 7 Plus στους νέους χρωματισμούς.

    Μερικές γρήγορες παρατηρήσεις:

    • Υπάρχει ένα νέο βήμα του iOS 10 installer, με την ονομασία “Meet the new Home Button” που ζητάει από τον χρήστη να επιλέξει ανάμεσα από 3 βαθμίδες για το haptic feedback του νέου Home Button έτσι ώστε η αίσθηση του κλικ να γίνεται πιο κοντά σε αυτή που επιθυμεί ο χρήστης
    • Τρέχοντας ένα Geekbench test στο iPhone 7 Plus, ο Marques επιβεβαίωσε πως η συσκευή όντως έρχεται με 3 GB RAM
    • H συσκευασία περιλαμβάνει: πέρα από την ίδια την συσκευή και τους γρήγορους οδηγούς, τον φορτιστή τοίχου, ένα lightning καλώδιο, τα νέα Lightning EarPods καθώς και έναν Lightning-σε-3.5mm αντάπτορα.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles