15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Δείτε το εντυπωσιακό μυστικό εργαστήριο της Apple για το Apple Watch [Video]

    Screen Shot 2015-03-20 at 17.44.39

    H Apple εδώ και 2 χρόνια σχεδόν χρησιμοποιούσε και χρησιμοποιεί ένα μυστικό εργαστήριο – γυμναστήριο έτσι ώστε να συλλέξει δεδομένα για το Apple Watch στην προσπάθεια της να διασφαλίσει πως η συσκευή μπορεί να κάνει λήψη μετρήσεων με μεγάλη ακρίβεια.

    Το εργαστήριο αυτό για πρώτη φορά παρουσιάζεται στο κοινό και όπως μπορούμε να δούμε περιλαμβάνει όργανα γυμναστικής, διαγνωστικά όργανα που μετρούν πως αντιδρά το σώμα κάτω από διαφορετικές συνθήκες καθώς και πολλά ακόμη υψηλής τεχνολογίας όργανα.

    Οι πληροφορίες από αυτά βοήθησαν την Apple στο να δημιουργήσει το Apple Watch αλλά και να καταφέρει να ρυθμίσει τους αισθητήρες τους με την καλύτερη δυνατή λεπτομέρεια στην καταμέτρηση στοιχείων του χρήστη.

    Σύμφωνα με το ABC News:

    “Μηχανικοί της Apple, μάνατζερ και προγραμματιστές είχαν μυστικά ενταχθεί σε αυτό το πρόγραμμα τον τελευταίο χρόνο και μέσα σε αυτό το υψηλής τεχνολογίας εργαστήριο κάνανε μια σειρά από ασκήσεις όπως κωπηλασία, τρέξιμο, yoga και άλλα έτσι ώστε να συλλεχθούν τα απαραίτητα δεδομένα για τον συντονισμό των ρυθμίσεων του Apple Watch”

    Στο βίντεο παρατηρούμε πως υπήρχαν ακόμη και ειδικές μάσκες έτσι ώστε να καταγράφεται ο ρυθμός αναπνοής των συμμετεχόντων κατά την διάρκεια μιας άσκησης.

    Το εργαστήριο αυτό ήταν τόσο μυστικό που ακόμη και οι υπάλληλοι της Apple που συμμετείχαν δεν γνώριζαν για το Apple Watch και για ποιο λόγο η Apple κάνει αυτές τις μετρήσεις.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles