11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Νέο Apple TV τον Ιούνιο με ενσωμάτωση App Store και Siri;

    apple-tv

    H Αpple σύμφωνα με νέο δημοσίευμα θα μας παρουσιάσει ένα νέο Apple TV στο φετινό συνέδριο των προγραμματιστών της, WWDC, τον Ιούνιο.

    Η νέα συσκευή θα έχει σημαντικές βελτιώσεις σε όλους σχεδόν τους τομείς συμπεριλαμβανομένων μιας νέα διεπαφής με τον χρήστη και ενός App Store. Εσωτερικά θα έχει αναβαθμισμένο hardware για καλύτερες επιδόσεις ενώ μάλλον η Siri θα ενσωματωθεί και εκεί.

    Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον John Paczkowski του BuzzFeed:

    “Σε ότι έχει να κάνει με το Apple TV να περιμένετε ένα νέο σχεδιασμό και ανανέωση και στο εσωτερικό του: Έναν Α8 επεξεργαστή ή κάποια παραπλήσια έκδοση του, δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου για την λήψη εφαρμογών μεγαλύτερου των 8 GB, ένα βελτιωμένο λογισμικό με ενσωμάτωση της Siri για έλεγχο της συσκευής με την φωνή και τέλος ακόμη καλύτερη συμβατότητα με την HomeKit πλατφόρμα της Apple.”

    Οι φήμες θέλουν την Apple να κάνει μεγάλες κινήσεις στον χώρο της τηλεόρασης τον τελευταίο καιρό. Έτσι πέρα από τον γεγονός της αποκλειστικής συνεργασίας της με την HBO Now και πέρα από το την παραπάνω είδηση, η εταιρεία φημολογείται πως θα ξεκινήσει και μια συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης μέσω του διαδικτύου.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles