14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Δείτε τι πραγματικά χρειάζεται για καταστραφεί η οθόνη από ζαφείρι του iPhone 6 [Video]

    Screen Shot 2014-07-12 at 2.56.08 AM

    Στις αρχές τις εβδομάδας θα σας είχαμε παρουσιάσει ένα scratch τεστ βίντεο το οποίο παρουσίαζε την επικαλυμμένη από ζαφείρι οθόνη που φημολογείται πως θα βρίσκεται σε όλα τα νέα iPhones της Apple.

    To τεστ πραγματοποιήθηκε από τον διάσημο YouTuber Marques Brownlee,  που έδειξε πως ούτε τα κλειδιά ούτε και ένα μαχαίρι συγκινούν την νέα οθόνη της Apple. Μάλιστα σε μια προσπάθεια να την σπάσει έφτασε στο σημείο να την πατήσει με το παπούτσι του στην μια άκρη και με το χέρι του να λυγίσει την άλλη αλλά πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

    Πολλοί λοιπόν αναρωτηθήκαν τι μπορεί να την καταστρέψει και τι μέσα και κόπος θα χρειαστεί για κάτι τέτοιο. Την απάντηση δίνει σήμερα το iDownloadblog με το παρακάτω βίντεο που δημοσιεύτηκε αρχικά στο NowhereElse.fr:

    Το ζαφείρι σαν υλικό είναι απίστευτα ανθεκτικό και μόνο το διαμάντι μπορεί να το κερδίσει σε αυτό τον τομέα. Αυτό σημαίνει πως η επιλογή του είναι άκρως δελεαστική με την Apple να το χρησιμοποιεί μέχρι στιγμής σε ευαίσθητα εξαρτήματα των iPhones όπως η κάμερα και ο Touch ID αισθητήρας.

    Μέχρι στιγμής δεν ήταν ευρέων διαδεδομένο μιας και η παραγωγή του ήταν αργή, ακριβή και απαιτούσε μεγάλα ποσά ενέργειας. Όλα αυτά όμως ίσως αλλάξουν φέτος με το iPhone 6 να είναι η πρώτη υποψήφια συσκευή στον κόσμο που θα κάνει το όνειρο μιας οθόνης με επικάλυψη από ζαφείρι πραγματικότητα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles