19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Γιατί η Apple αφαίρεσε το online εργαλείο ελέγχου του Activation Lock Status

    apple-online-tool-check-activation-lock-status-removed

    Πολλές συζητήσεις δημιουργήθηκαν πριν λίγες μέρες σχετικά με την απόφαση της Apple να αφαιρέσει το online εργαλείο ελέγχου του Activation Lock Status, μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούσαν με σχετική άνεση να ενημερωθούν σχετικά με το αν ένα iPhone, iPad, iPod touch ή Apple Watch ήταν κλεμμένο.

    Πολλοί ήταν εκείνοι ειδικά από την αγορά των μεταχειρισμένων που ενοχλήθηκαν με αυτή την κίνηση της εταιρείας μιας και πλέον είναι πολύ δύσκολο να εντοπίσουν αν η μεταχειρισμένη συσκευή που θέλουν να αγοράσουν παραμένει κλειδωμένη στον προηγούμενο χρήστη.

    Ο Dave Mark, αρθρογράφος του The Loop, παρουσιάζει σήμερα ένα πολύ πιθανό λόγο για αυτή την κίνηση της Apple.

    Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πως ξεκλειδώνει ένα iPad δημιουργώντας ένα κλώνο του iPad drive και αλλάζοντας τον σειριακό αριθμό του με έναν έγκυρο που έχει ελεγχθεί και επιβεβαιωθεί από το εργαλείο ελέγχου αυτό της Apple (Στα 5.28 του βίντεο)

    Μέχρι λοιπόν η Apple να δημιουργήσει ένα πιο ασφαλές εργαλείο που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το ευρύ κοινό δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάτι νεότερο.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles