15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Anysticker.gr – Γιατί η εξωτερική εμφάνιση του Mac σας μετράει

    Screen Shot 2015-01-12 at 14.32.06

    Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε σήμερα ένα νέο Ελληνικό online κατάστημα με την ονομασία Anysticker.gr. Όπως καταλαβαίνει κανείς και από το όνομα του πρόκειται για ένα κατάστημα που θα βρείτε μια σειρά από αυτοκόλλητα για το αγαπημένο σας MacBook.

    Έχουμε δοκιμάσει κατά το παρελθόν την χρήση τέτοιων παραμετροποιήσεων στην εμφάνιση του Mac μας και πραγματικά αξίζει. Τα παιδιά της Anysticker.gr λοιπόν έχουν ένα πολύ όμορφο site με τεράστια γκάμα αυτοκόλλητων για το Mac σας.

    Ας δούμε τι μας λένε και οι ίδιοι:

    Πέρα απο τις τεχνολογικές δυνατότητες που μας προσφέρει ένα προϊόν, επιλέγουμε τελικά αυτό που ταιριάζει και στο μάτι μας και εκφράζει την προσωπικότητά μας!

    Είσαι κι εσύ λοιπόν ένας υπερήφανος ιδιοκτήτητης MacBook; Μήπως πρέπει να αναδείξεις αυτή σου την επένδυση με ένα κομψό gadget και να ξεχωρίσεις απο τους άλλους; Tο κουβαλάς παντού και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου, ας φαίνεται ενδιαφέρον, στυλάτο και πρωτοποριακό.

    macbook-image-template_10

    Τα αυτοκόλλητα είναι ένας προσιτός τρόπος για να δώσεις νέα προοπτική στο MacBook σου. Αλλάζουν την όψη του, κάνοντάς το πιο ελκυστικό και μοναδικό, να διακρίνεται δηλαδή απο τα άλλα.

    Με την άφθονη ποικιλία αυτοκόλλητων που υπάρχει, σίγουρα θα βρεις αυτό που εκφράζει τη δική σου στάση ζωής και το στυλ σου, αυτό που είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για εσένα.

    Υπάρχουν διαφορετικά χρώματα, σχέδια, μεγέθη ανάλογα με το γούστο και τις προτιμήσεις όλων. Tribal, urban, trendy, μοντέρνα, χιουμοριστικά, σέξυ, μουσικά ή ρετρό, με ζώα ή χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, με αγαπημένους ήρωες ή διασημότητες. Και πολλά περισσότερα με πρωταγωνιστή το μήλο!

    10911489_599899793477110_895767735676987643_o

    Μην χάνετε λοιπόν χρόνο και επισκεφτείτε το site τους σήμερα εδώ

    Πέρα από αυτοκόλλητα για το Mac σας θα βρείτε μια πανέμορφη γκάμα και για αυτοκόλλητα τοίχου που μας ενθουσιάσαν είναι η αλήθεια.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles