18.1 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Αυτές είναι οι επίσημες τιμές του νέου 16 ιντσών MacBook Pro στην Ελλάδα

    Διαθέσιμες έγιναν σήμερα οι τιμές του νέου και πανίσχυρου 16 ιντσών MacBook Pro για την χώρα μας. Οι τιμές για το βασικό μοντέλο αλλά και για αυτό με το 1TB αποθηκευτικού χώρου είναι οι εξής:

    • MacBook Pro 16″ 6-core i7 2.6 GHz / 16GB / 512GB / Radeon Pro 5300M / Space Gray / Silver – 2.999,00 € / 2.418,55 € με τιμολόγιο
    • MacBook Pro 16″ 8-core i9 2.3GHz / 16GB / 1TB / Radeon Pro 5500M / Space Gray / Silver – 3.519,00 € / 2.837,90 € με τιμολόγιο

    Φυσικά υπάρχει και η επιλογή build – to -order που αυξάνει το κόστος αυτών.

    Περισσότερα θα βρείτε και στο site της iSystem, επίσημου μεταπωλητή της Apple στην Ελλάδα εδώ

    Το νέο MacBook Pro διαθέτει εκπληκτική οθόνη Retina 16 ιντσών, τη μεγαλύτερη οθόνη Retina που υπάρχει ποτέ σε φορητό υπολογιστή Mac. Παράγει 500 nits φωτεινότητας για εκπληκτικά highlights και φωτεινά λευκά, παρέχοντας βαθιά μαύρα χρώματα χάρη στην ακριβή ευθυγράμμιση των μορίων υγρών κρυστάλλων. Και η γκάμα P3 wide color επιτρέπει τέλειες, πραγματικές εικόνες και βίντεο. Έτσι, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, θα δείτε την εργασία σας με τον καλύτερο δυνατό φωτισμό.

    Το MacBook Pro 16 ιντσών φέρνει μια εντελώς νέα κατηγορία επιδόσεων στους φορητούς υπολογιστές. Χάρη σε έναν πιο προηγμένο θερμικό σχεδιασμό, ο επεξεργαστής Intel Core i9 με έως 8 πυρήνες και 16 threads επεξεργασίας διατηρεί υψηλότερες επιδόσεις για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους και προσφέρει μέχρι και 2,1 φορές την απόδοση ενός τετραπύρηνου MacBook Pro. Έτσι, αν τοποθετείτε δεκάδες κομμάτια και εφέ, δημιουργείτε τρισδιάστατα μοντέλα ή τρέχετε και δοκιμάζετε κώδικα, θα το κάνετε χωρίς καθυστέρηση.

    Νέα βελτιωμένη ροή αέρα από τους ανεμιστήρες που διασκορπίζουν τη θερμότητα για πιο αποτελεσματική ψύξη. Η αποτελεσματικότερη ψύξη, επιτρέπει στο MacBook Pro να αποδόσει μέχρι και 12 watts μεγαλύτερη ισχύ.

    Μέχρι 64GB μνήμης DDR4 σημαίνει πιο αποδοτική πολυδιεργασία. Το MacBook Pro 16 ιντσών χρησιμοποιεί γρήγορη μνήμη DDR4 2666MHz – έως και 64GB – για ομαλή απόδοση, είτε φορτώνετε εκατοντάδες δείγματα ήχου, επεξεργάζεστε εικόνες σε δισεκατομμύρια pixels, είτε εκτελείτε πολλαπλά virtual machines.

    Η σειρά AMD Radeon Pro 5000M προσφέρει τα πιο ισχυρά γραφικά που είχε ποτέ ένα MacBook Pro. Το νέο μοντέλο MacBook Pro 16 ιντσών είναι πάνω από δύο φορές ταχύτερο από το αντίστοιχο μοντέλο προηγούμενης γενιάς, για απρόσκοπτη αναπαραγωγή και ταχύτερη απόδοση βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Με την προαιρετική 8GB GDDR6 VRAM, θα έχετε μέχρι και 80% ταχύτερη απόδοση.

    Το MacBook Pro 16 ιντσών ανεβάζει την απόδοσής σας σε ένα νέο επίπεδο. Το νέο Magic Keyboard διαθέτει έναν ανασχεδιασμένο scissor μηχανισμό με κίνηση 1 mm για γρήγορη απόκριση, άνετη και ήσυχη εμπειρία πληκτρολόγησης. To Touch Bar προσφέρει δυναμικές συντομεύσεις και το Touch ID παρέχει γρήγορη ταυτοποίηση. Το πλήκτρο Escape επιτρέπει τη γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών και των προβολών και τα κουμπιά βέλους σε σχήμα ανεστραμμένου T επιτρέπουν την εύκολη πλοήγηση, είτε κινείσαι μεταξύ γραμμών κώδικα, είτε μέσα σε πλοήγηση υπολογιστικών φύλλων ή παιχνιδιών.

    Το MacBook Pro έχει μια ηχηρή φωνή. Το σύστημα ήχου έξι ηχείων, παράγει στερεοφωνικό ήχο μεγάλης απόδοσης, όπως δεν έχετε ακούσει ποτέ από έναν φορητό υπολογιστή. Τα διπλά force-cancelling woofers μειώνουν δραματικά τον κραδασμό του συστήματος για έναν καθαρότερο, πιο φυσικό ήχο και μισή οκτάβα χαμηλότερο εύρος στα μπάσα. Και η studio ποιότητα της συστοιχίας των τριών μικροφώνων που ανταγωνίζεται επαγγελματικά μικρόφωνα, είναι ιδανική για τη δημιουργία podcast ή μουσικών ηχογραφήσεων εν κινήσει.

    Το MacBook Pro 16 ιντσών διαθέτει μέχρι 8TB αποθήκευσης SSD – τη μεγαλύτερη χωρητικότητα ως τώρα – σε φορητό υπολογιστή. Έτσι, μπορείτε να πάρετε μαζί σας τις βιβλιοθήκες φωτογραφιών ή βίντεο, ανεξάρτητα από το πού κατευθύνεστε. Και με αστραπιαίες ταχύτητες, τα τεράστια αρχεία φορτώνονται σε μια μόνο στιγμή και οι εφαρμογές pro ξεκινούν σε κλάσματα δευτερολέπτου.

    Το MacBook Pro 16 ιντσών διαθέτει τη μεγαλύτερη μπαταρία που έχει βάλει ποτέ η Apple σε ένα φορητό υπολογιστή. Η μπαταρία πολυμερών λιθίου 100-Wh, όχι μόνο τροφοδοτεί τη μεγαλύτερη οθόνη και παράγει υψηλότερη μέγιστη ισχύ, αλλά διαρκεί και περισσότερο από πριν – έως και 11 ώρες ασύρματης περιήγησης στο Web και αναπαραγωγή βίντεο. Έτσι θα έχετε περισσότερο χρόνο στην εργασία μεταξύ φορτίσεων – είτε βρίσκεστε εντός είτε εκτός δικτύου.

    Κάθε MacBook Pro είναι εξοπλισμένο με το Apple T2 Security Chip δεύτερης γενιάς που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τα πάντα ακόμα πιο ασφαλή. Περιλαμβάνει έναν Secure Enclave Coprocessor που λειτουργεί με το Touch ID και παρέχει τις βάσεις για ασφαλή εκκίνηση και δυνατότητα κρυπτογράφησης δεδομένων.

    Το Thunderbolt 3 συνδυάζει εξαιρετικά υψηλό bandwidth με την εξαιρετικά ευπροσάρμοστη τεχνολογία του USB-C, για να δημιουργήσει μία αναβαθμισμένη universal θύρα. Ενσωματώνει τη μεταφορά δεδομένων, τη φόρτιση και την έξοδο βίντεο σε ένα μόνο βύσμα, παρέχοντας έως και 40Gb/s απόδοσης και διπλάσιο εύρος ζώνης σε σύγκριση με το Thunderbolt 2. Το MacBook Pro είναι εξοπλισμένο με τέσσερις θύρες, ώστε να μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά και από τις δύο πλευρές. Οι υπάρχουσες συσκευές συνδέονται εύκολα με καλώδιο ή προσαρμογέα. Και το Thunderbolt 3 είναι αναστρέψιμο, οπότε δεν έχει σημασία από ποια πλευρά θα το συνδέσεις.


    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles