17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Ο Tim Cook μίλησε για τον Steve Jobs, για την “Think Different” φιλοσοφία και για άλλα σε νέα του συνέντευξη

    Ο Apple CEO Tim Cook έδωσε το παρών στο Salesforce Dreamforce συνέδριο στο San Francisco και παραχώρησε μια συνέντευξη με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στον Salesforce co-CEO Marc Benioff.

    Όπως αναμενόταν η συζήτηση είχε να κάνει με το πως Apple προϊόντα όπως το iPhone, iPad και Mac χρησιμοποιούνται σε περιβάλλοντα επιχειρήσεων. Πέρα όμως από αυτό υπήρχαν σημεία όπου έγινε αναφορά στον Steve Jobs και σε πολλά ακόμη.

    Σε ότι αφορά την σχέση του με τον Jobs ο Cook ανέφερε πως αυτό που του λείπει περισσότερα από όλα είναι η φιλία που είχε μαζί του.

    “Πραγματικά σκέφτομαι τα απλά πράγματα που έκανε καθημερινά. Έφευγε από το γραφείο του πριν από μένα αλλά πάντα σταματούσε στο δικό μου γραφείο για να ανταλλάξουμε απόψεις για το όσο είχαν γίνει την ημέρα εκείνη. Είναι απλά πράγματα όπως αυτό, η μοναδική φιλία που είχα μαζί του. Επίσης θυμάμαι πως έκανε πρόβες παρουσιάσεων της Apple πάνω σε αυτή την σκηνή και πως πάντα θα ξέφευγε από το προκαθορισμένο σκελετό της παρουσίασης με ένα μοναδικό τρόπο που μόνο αυτός μπορούσε κάνοντας μάλιστα όσους τον ακούγαν και τον έβλεπαν εκείνη την στιγμή να γελούν.”

    Ο Cook επίσης τόνισε πως η Apple ποτέ δεν έχει στόχο να είναι η πρώτη σε κάποιο τομέα αλλά να είναι πάντα η καλύτερη. Με αυτή την φιλοσοφία η εταιρεία έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να μην κυνηγάει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς κάπου με ότι κόστος και αν συνεπάγεται αυτό…..

    Ο Tim Cook επίσης ανέφερε πως η “Thing Different” φιλοσοφία παραμένει ακόμη ενσωματωμένη στην εταιρεία.

    “Δεν θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι που έχει σχεδιαστεί για δεκαετίες ή για αιώνες τώρα. Θέλουμε να παίξουμε ένα νέο παιχνίδι”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles