20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Ανεπίσημη λύση επιτρέπει σε Android Wear να δεχτεί κλήσεις από ένα iPhone [Video]

    Android-Wear-accepting-iPhone-call-Mohammad-Abu-Garbeyyeh-001

    Πίσω τον Φεβρουάριο ο Cydia developer Mohammad Abu-Garbeyyeh, δημιουργός  jailbreak tweaks όπως τα DoubleTapToSleep και SpotlightSiri, παρουσίασε ένα concept σε πλήρη λειτουργία που επέτρεπε μια Android Wear συσκευή και συγκεκριμένα το Moto 360 να δεχτεί ειδοποιήσεις ενός iPhone χωρίς να χρειάζεται jailbreak.

    Μετά από αυτό συνέχισε την δουλειά του πάνω σε αυτή την ιδέα και για να κάνει την εφαρμογή πιο χρηστική. Αποτέλεσμα των νέων προσπαθειών του είναι το παρακάτω βίντεο που επιτρέπει σε μια Android Wear συσκευή να δεχτεί εισερχόμενες κλήσεις από ένα iPhone.

    Να τονίσουμε πως αυτή είναι μια ανεπίσημη λύση και ως εκ τούτου η Apple μπορεί πολύ εύκολα να μπλοκάρει την εφαρμογή αυτή – Για την ακρίβεια θα μας κάνει έκπληξη αν δεν το κάνει.

    Το καλό είναι πως υπάρχουν έντονες φήμες πως η Google δουλεύει πάνω σε μια iPhone εφαρμογή που θα επιτρέψει την συμβατότητα Android Wear συσκευών με το iOS.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles