23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Είναι καιρός τα Macs να αποκτήσουν μια καλύτερη FaceTime κάμερα

    isight-facetime-camera

    Η Apple πρέπει επείγοντος να βελτιώσει τις ενσωματωμένες FaceTime κάμερες στα Macs. O λόγος; Γιατί σε όλα τα μοντέλα, ακόμη και στα νέα είναι κατώτερες των προσδοκιών ή απλά αν θέλετε να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους είναι απλά άθλιες.

    Τα laptops της Apple είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε ανθρώπους που αρέσκονται επαγγελματικά και όχι μόνο να κάνουν τηλεδιασκέψεις και βίντεο-κλήσεις. Πάρα αυτά οι περισσότεροι χρησιμοποιούν εξωτερικές κάμερες.

    Προσωπικά το Retina MacBook Pro είναι ένα αναντικατάστατο εργαλείο για την δουλειά μου πλην ενός μεγάλου προβλήματος του. Η FaceTime κάμερα του σε καμιά περίπτωση δεν καλύπτει τις ανάγκες μου και στην καλύτερη μπορώ να την χαρακτηρίσω μέτρια.

    Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη το γεγονός πως πολλοί και μαζί με αυτούς και εμείς απογοητευτήκαμε όταν είδαμε το νέο MacBook της Apple να έχει μια 480p FaceTime κάμερα. Μια κάμερα που έχει χαμηλότερη ανάλυση από ένα MacBook δύο χρόνων!!

    Ακόμη και το φανταστικό νέο iMac με την 5Κ ανάλυση στο οποίο η Apple για τα δεδομένα της άφησε στην άκρη κάπως τους συντηρητισμούς έχει μια 720p FaceTime κάμερα!! Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε την λογική γιατί η Apple για ένα τέτοιο μηχάνημα κόσμημα και ανάλογης κοστολόγησης δεν έβαλε μια FaceTime κάμερα στα 1080p.

    H Αpple θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά στο μέλλον να παρουσιάσει καλύτερες FaceTime κάμερες ειδικά σε μοντέλα που τοποθετεί την λέξη Pro ή σε αυτά που το κόστος υποδηλώνει πως είναι μηχανήματα για επαγγελματίες και όχι για τον απλό χρήστη.

    Διαφορετικά καλύτερα να αφαιρέσει εξ ολοκλήρου αυτή την επιλογή γιατί πλέον έχει καταντήσει ένα κακόγουστο αστείο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles