Έχετε ένα Apple Watch Series 2 ή Apple Watch Series 3 που έχει ζημιά η οθόνη του; Υπάρχει περίπτωση η Apple να προβεί σε δωρεάν επιδιόρθωση του βάση ενός νέου προγράμματος αντικατάστασης οθόνης που ανακοίνωσε την Παρασκευή.

Από το κείμενο υποστήριξης της Apple:

“Η Apple έχει διαπιστώσει πως κάτω από σπάνιες συνθήκες, ένα σπάσιμο μπορεί να δημιουργηθεί γύρω από τις άκρες τις οθόνης στα μοντέλα από αλουμίνιο του Apple Watch Series 2 ή Series 3”

To νέο αυτό πρόγραμμα της Apple καλύπτει ακριβώς αυτού του τύπου σπάσιμο που μπορεί να έχει επηρεάσει μοντέλα μεταξύ Σεπτεμβρίου του 2016 και Σεπτεμβρίου του 2019.

Αυτό σημαίνει πως Apple Watch μοντέλα που θα πουληθούν αυτό το μήνα μπορεί να συμπεριληφθούν σε αυτό το πρόγραμμα. Αυτό δείχνει πως μάλλον αυτό το κατασκευαστικό λάθος θα διορθωθεί στα επερχόμενα νέα μοντέλα που θα εξαχθούν από την γραμμή παραγωγής της εταιρείας. Επίσης η Apple μπορεί να επεκτείνει σε μεταγενέστερο χρόνο αυτό το πρόγραμμα.

Φυσικά σπασίματα στην οθόνη που έχουν προκληθεί από κακή χρήση ή απροσεξία του χρήση δεν θα καλυφθούν. Επίσης το πρόγραμμα αυτό αφορά μόνο τα μοντέλα που έχουν σασί από αλουμίνιο.