14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Οι φοιτητές στην Αμερική θέλουν περισσότερο ένα iPhone από ότι σεξ

    plutus91503

    Σημείο των καιρών….. ίσως αλλά μέχρι πρότινος στην Αμερικανική κουλτούρα το να πάει κάποιος στο κολέγιο σήμαινε πολλά πάρτι, ποτά και αρκετό σεξ και στον ενδιάμεσο και διάβασμα. Οι φοιτητές του σήμερα όμως φαίνεται πως έχουν πλέον άλλες προτεραιότητες και έτσι πρώτη έρχεται η κατοχή ενός iPhone.

    Ερευνητές ρώτησαν 1200 Αμερικάνους φοιτητές να επιλέξουν τι είναι αυτό που ποθούν περισσότερο από μια λίστα με 77 επιλογές. Τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αποτελέσματα μιας και όχι μόνο το iPhone ξεπέρασε επιλογές όπως αυτές του καφέ, μπίρας, ποτού, και ράγκμπι αλλά ήρθε πρώτο στην λίστα ξεπερνώντας ακόμη και την επιλογή του σεξ.

    Το iPad τα πήγε εξίσου καλά ξεπερνώντας τα Instagram, Laptops και selfies.

    Δείτε την κατάταξη παρακάτω:

    college-life

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles